Bilforsikring

Udfyld ét skema. Få op til 3 tilbud på bilforsikringer.

Find bilforsikring via Forsikring.dk

En bilforsikring skal du tegne, når du har en bil. Men hvad koster en bilforsikring, hvad skal den dække, og hvilket forsikringsselskab skal du vælge? Forsikring.dk gør dig klogere på bilforsikringer og hjælper dig med nemt at få flere tilbud på forsikring af bil.

check icon
Nemt og hurtigt

Lad os finde sammenlignbare tilbud til dig.

check icon
Få flere tilbud

Selskaberne konkurrerer om at give dig det bedste tilbud.

check icon
Gratis og uforpligtende

Forsikring.dk er både gratis og uforpligtende at bruge.

Bilforsikringer er der mange af – men hvilken bilforsikring er bedst? Det kan vi ikke svare på. Men vi kan gøre det nemmere for dig at sammenligne og vælge forsikring til din bil.

Find bilforsikring ved at udfylde skemaet. Du bliver kontaktet med tilbud fra op til 3 forsikringsselskaber. Sammenlign priser og vilkår. Vælg bedste tilbud på bilforsikring.

Det er nemt. Det er gratis. Det er 100 % uforpligtende. Du binder dig ikke til noget, når du får tilbud via Forsikring.dk. Du kan altid takke nej til de tilbud, du får.

Få tilbud på bilforsikring

Sammenlign bilforsikringer

Det er altid en god idé at få tilbud fra flere forsikringsselskaber, før du vælger bilforsikring. Når du får flere forsikringstilbud, får du overblik over, hvad det typisk koster at forsikre en bil som din, og hvad en bilforsikring typisk dækker.

Med Forsikring.dk er det nemt at få flere tilbud på bilforsikringer. Og det tager ikke mere end et par minutter. Du skal bare:

 1. Udfylde skemaet med de vigtigste informationer om dig og din bil
 2. Sammenligne de tilbud, du får, fra op til 3 forskellige forsikringsselskaber
 3. Vælge det bedste tilbud for dig og din bil.

Start her!

Hvad indgår i en bilforsikring?

En bilforsikring kan sammensættes på flere forskellige måder. Når du tegner forsikring til din bil, skal du tage stilling til hvilken dækning, du har brug for. De mest almindelige forsikringer til biler er:

 • Ansvarsforsikring: Når du ejer en bil, er du lovmæssigt forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring. Den dækker, hvis du gør skade på andre eller deres ting med din bil. Den dækker ikke skader på dig eller din bil.

 • Kaskoforsikring: Hvis du vil forsikre dig mod skader på dig selv eller din bil, skal du tegne en kaskoforsikring. Den er ikke lovpligtig. Hvis du låner penge i banken til køb af bilen, kan en kaskoforsikring være påkrævet.

 • Delkaskoforsikring: Den anbefales typisk til biler i deres livs efterår. Den er billigere end en almindelig kaskoforsikring og dækker ikke helt så bredt.

   

Derudover kan du vælge forskellige tillægsdækninger. Du kan eksempelvis vælge at tegne en førerulykkesforsikring eller inkludere vejhjælp og glasskadedækning i din bilforsikring.

Få op til 3 tilbud her

Hvad koster bilforsikring?

Det er ikke nemt at svare på, hvad en bilforsikring koster. Faktisk kan prisen på bilforsikring svinge fra 5.000 til 15.000 kr. årligt. Hvad det vil koste dig at forsikre din bil, afhænger blandt andet af:

 • Din alder og adresse
 • Din skadeshistorik og erfaring
 • Din bil og bilens ekstraudstyr
 • Dine kørevaner
 • Dit valg af tillægsdækninger
 • Din selvrisiko

Prisen på en bilforsikring afhænger altså af mange forskellige faktorer. Det gør det endnu vigtigere at få flere tilbud. Så er du sikker på, at du både får den bedste pris og den bedste dækning på din bilforsikring.

Læs mere: Hvad koster en bilforsikring?

Om Forsikring.dk

Forsikring.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter guides til og tilbud på forsikringer – både til privat og erhverv.

Det er 100 % uforpligtende at bruge Forsikring.dk. Du binder dig ikke til noget, og du bliver heller ikke skrevet op til nyhedsbreve eller lignende.

Du får bare gode tilbud på forsikringer, uden selv at skulle bruge lang tid på at lede efter det rigtige forsikringsselskab.

Tjenesten er udviklet og drevet af Nettbureau, der står bag sammenlignings- og tilbudstjenester i hele Skandinavien. I Danmark finder du os blandt andet på Bredbånd.com og El.nu. Du kan læse mere om os her.

Ét skema – flere gode tilbud

Angiv, hvilke forsikringer du vil have tilbud på, udfyld skemaet og bliv kontaktet med op til tre tilbud på forsikringer.

Indhent tilbud nu

Kvinde bruger skemaet til at vælge, hvilke forsikringer, hun ønsker tilbud på

Nemt, hurtigt, uforpligtende

Det er nemt at indhente tilbud via Forsikring.dk. Det tager kun få minutter at udfylde skemaet. Det er gratis og 100 % uforpligtende.

Få flere forsikringstilbud

Kvinde giver tommel-op, fordi det var nemt, hurtigt og uforpligtende at udfylde skemaet

Vælg bedste tilbud for dig

Når du har fået forsikringsselskabernes tilbud, kan du sammenligne dem og vælge den bedste forsikring til dit behov.

Start her!

Kvinder vælger de bedste tilbud for hende
check icon

Spar tid

Du skal ikke bruge tid på at kontakte forsikringsselskaber. De kontakter dig.

check icon

Spar penge

Forsikringsselskaberne konkurrerer, og du kan vælge bedste forsikring til prisen.

check icon

100 % uforpligtende

Det er både gratis og uforpligtende at få tilbud via Forsikring.dk.

Indhent tilbud nu!