Fritidshusforsikring

Få op til 3 tilbud på forsikring til sommerhus eller kolonihave

Hvilken fritidshusforsikring skal du vælge?

Hvis du har et fritidshus i form af sommerhus eller kolonihave, skal du typisk også have en fritidshusforsikring. Du bør vælge en fritidshusforsikring, der som minimum dækker brand. Og så skal du finde ud af, hvilke tillægsforsikringer du har brug for. Start med at blive kontaktet af flere forsikringsselskaber, der kan give tilbud på forsikring af dit fritidshus.

Udfyld skemaet og bliv klogere på, hvilken fritidshusforsikring du bør vælge. Du bliver kontaktet af op til tre forsikringsselskaber, der kan give tilbud på forsikring af fritidshus.

Det er ikke bare nemt. Det er også uforpligtende. Og gratis. Og en rigtig god mulighed for at se, hvordan forskellige selskaber kan og vil forsikre dit sommerhus eller din kolonihave.

Du binder dig ikke til noget ved at indhente tilbud via Forsikring.dk, og du kan altid takke nej til de tilbud, du får.

Start her!

Hvad dækker sommerhusforsikring?

En sommer- og fritidshusforsikring dækker som udgangspunkt ved brand, lynnedslag o.l. Derudover kan du tegne en række forskellige tillægsforsikringer.

Hvis du har lån i sommerhuset eller kolonihaven, er du lovmæssigt forpligtet til at tegne en brandforsikring.

Udover brandforsikring vælger mange også at tegne tillægsforsikringer, der eksempelvis dækker:

  • Stormskader
  • Vandskader
  • Hærværk
  • Tyveri
  • Svampe-, insekt- og rådangreb
  • Skader på stikledninger

Ligesom en husforsikring dækker sommer- og fritidshusforsikring som udgangspunkt selve bygningen og det, der “hænger fast” i bygningen.

Det vil sige, at det er en god idé at tegne en indboforsikring i tillæg til din fritidshusforsikring. Det kan også være smart at tegne en ansvarsforsikring.

Få tilbud på fritidshusforsikringer

Få flere tilbud på forsikring af fritidshus

Når du får flere forsikringstilbud, bliver det nemmere at se, hvad prisen på en sommer- og fritidshusforsikring typisk er. Det bliver også mere tydeligt, hvilke dækninger der giver mening at vælge.

Med Forsikring.dk er det nemt at indhente tilbud på forsikringer til sommerhuset eller kolonihaven. Det tager kun et par minutter at bestille tilbud. Du skal bare:

  1. Udfylde skemaet med de vigtigste informationer om dine behov.
  2. Sammenligne de tilbud, du får, fra op til 3 forskellige forsikringsselskaber.
  3. Vælge det tilbud, der passer bedst til dit fritidshus.

Husk, at mange forsikringsselskaber tilbyder samlerabat. Det kan derfor være en god idé at bede om et forsikringstjek på bilforsikring, husforsikring osv., når du alligevel skal have tilbud på fritidshusforsikring.

Hvis du bruger skemaet her på Forsikring.dk til at indhente tilbud, kan du nemt vælge at få tilbud på flere forsikringer udover fritidshusforsikring.

Få tilbud på forsikringer

Om Forsikring.dk

Forsikring.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter guides til og tilbud på forsikringer – både til privat og erhverv.

Det er 100 % uforpligtende at bruge Forsikring.dk. Du binder dig ikke til noget, og du bliver heller ikke skrevet op til nyhedsbreve eller lignende.

Du får bare gode tilbud på forsikringer, uden selv at skulle bruge lang tid på at lede efter det rigtige forsikringsselskab. Du kan læse vores brugerbetingelser her.

Tjenesten er udviklet og drevet af Nettbureau AS, der står bag sammenlignings- og tilbudstjenester i hele Skandinavien. I Danmark finder du os bl.a. på Bredbånd.com og El.nu. Du kan læse mere om os her.

Ét skema – flere gode tilbud

Angiv, hvilke forsikringer du vil have tilbud på, udfyld skemaet og bliv kontaktet med op til tre tilbud på forsikringer.

Indhent tilbud nu

Kvinde bruger skemaet til at vælge, hvilke forsikringer, hun ønsker tilbud på

Nemt, hurtigt, uforpligtende

Det er nemt at indhente tilbud via Forsikring.dk. Det tager kun få minutter at udfylde skemaet. Det er gratis og 100 % uforpligtende.

Få flere forsikringstilbud

Kvinde giver tommel-op, fordi det var nemt, hurtigt og uforpligtende at udfylde skemaet

Vælg bedste tilbud for dig

Når du har fået forsikringsselskabernes tilbud, kan du sammenligne dem og vælge den bedste forsikring til dit behov.

Start her!

Kvinder vælger de bedste tilbud for hende
check icon

Spar tid

Du skal ikke bruge tid på at kontakte forsikringsselskaber. De kontakter dig.

check icon

Spar penge

Forsikringsselskaberne konkurrerer, og du kan vælge bedste forsikring til prisen.

check icon

100 % uforpligtende

Det er både gratis og uforpligtende at få tilbud via Forsikring.dk.

Indhent tilbud nu!