Få tilbud på erhvervsforsikring

Sammenlign tilbud og spar penge

Find den rette erhvervsforsikring

En erhvervsforsikring bør skræddersys sådan, at den opfylder lige netop din virksomheds behov – til den bedste pris. Derfor er det vigtigt at sammenligne erhvervsforsikringer fra flere forskellige forsikringsselskaber.

Afhængigt af din branche findes der mange forskellige forsikringer, du kan tegne til din virksomhed. Forsikring.dk hjælper dig med at finde den bedste løsning.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde skemaet. Så bliver du kontaktet med op til tre forsikringstilbud, der passer til din virksomhed.

 • Få flere tilbud
 • Udfyld skemaet og bliv kontaktet af op til tre forsikringsselskaber.
 • Find bedste erhvervsforsikring
 • Sammenlign forsikringstilbud og vælg den bedste til prisen.
 • Spar tid og penge
 • Du skal kun bruge tid på at beslutte, om du kan lide et af tilbuddene.

Hvad har din virksomhed brug for at forsikre?

For de fleste virksomheder er det store spørgsmål ikke, om de skal have en erhvervsforsikring, men hvad den skal indeholde.

Mange forsikringsselskaber har pakkeløsninger, som kan kombineres med tillægsforsikringer.

De fleste forsikringsselskaber tilbyder også skræddersyede erhvervsforsikringer tilpasset din virksomheds behov.

Når du skal tegne en erhvervsforsikring, skal du være opmærksom på, at der er nogle forsikringer, som er lovpligtige, mens andre blot er gode at have.

Få tilbud på erhvervsforsikringer

Lovpligtige forsikringer til erhverv og virksomhed

 • Arbejdsskadeforsikring: Lovpligtig hvis du har ansatte i din virksomhed. Den sikrer ansatte eller deres efterladte erstatning for ulykke eller sygdom, der skyldes arbejdet.
 • Erhvervssygdomsforsikring: Obligatorisk for alle private og offentlige arbejdsgivere i Danmark. Dækker erstatninger for anerkendte erhvervssygdomme. Skal ikke forveksles med arbejdsskadeforsikring.
 • Ansvarsforsikring (køretøjer): Du skal både tegne ansvarsforsikring for indregistrerede og uindregistrerede køretøjer.
 • Ansvarsforsikring (rådgivning): Dækker, hvis du driver en rådgivnings- eller konsulentvirksomhed, og den holdes ansvarlig for rådgivning, som har medført tab for klienten. Hvis du er i tvivl om, din virksomhed har brug for en sådan forsikring, kan du kontakte din brancheorganisation eller dit forsikringsselskab.
 • Bygningsbrandforsikring: Obligatorisk hvis du ejer og har gæld i ejendommen, virksomheden drives fra. Sikrer mod brand, lynnedslag og eksplosion. Dækker også tilbehør, der vedrører bygningens drift som varmeanlæg, sanitære installationer, elinstallationer m.m.

Ovenstående forsikringer er ikke lovpligtige for alle typer virksomheder. Tjek altid, hvilke forsikringer der er lovpligtige for din branche og dit erhverv.

Forsikring til freelancere og selvstændige i enkeltmandsvirksomheder

Hvis du er freelancer i en enkeltmandsvirksomhed, er ovenstående forsikringer højst sandsynligt ikke lovpligtige for dig.

Det betyder dog ikke, at det ikke kan være en god idé at tegne én eller flere forsikringer til din enkeltmandsvirksomhed.

Det kan være klogt for freelancere og selvstændige i enkeltmandsvirksomheder at give sig selv en fremtidig tryghed gennem pensionsforsikringer.

Det er også vigtigt at huske, at udstyr købt til at bruge i virksomheden ikke dækkes af din private indboforsikring. Heller ikke når din virksomhed er registreret på din private adresse.

Modtag tilbud på erhvervsforsikringer

Forsikringsdækning som kan indgå i en erhvervsforsikring

 • Bygningsforsikring: Grundlæggende sikkerhed for inventar og lokaler. Dækker ved brand, indbrud, vand- og stormskade m.m.
 • Produktansvar: Dækker dit ansvar, hvis defekte produkter eller ydelser medfører skade på personer eller ting efter levering.
 • Udstyrs-, maskin- og IT-forsikring: Dækker skader på produktionsmaskiner og IT-anlæg.
 • Drifttabsforsikring: Dækker, hvis din omsætning falder som følge af anerkendt skade.
 • Retshjælp: Dækker i tilfælde af, at virksomheden sagsøges eller selv sagsøger.
 • Sundhedsforsikring: Sikrer dine ansatte hurtig hjælp og behandling i tilfælde af sygdom eller efter en ulykke.
 • Erhvervsrejseforsikring: Dækker ulykke, tyveri, forsinkelser m.m. for dig og dine medarbejdere, når I er på erhvervsrejser eller kombinerede erhvervs- og ferierejser.
 • Transportforsikring: Dækker det ansvar, virksomheden påtager sig for gods, der formidles, transporteres eller opbevares.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Indhent tilbud på erhvervsforsikringer

Hvordan fastsættes prisen på din erhvervsforsikring?

I første omgang fastsættes forsikringspræmien for din erhvervsforsikring på baggrund af branche, virksomhedens beliggenhed og virksomhedens omsætning.

Forsikringsselskaberne skal kun bruge et CVR-nr. for hurtigt at finde frem til, hvilken branche virksomheden opererer i, og hvilken omsætning den har.

På baggrund af de oplysninger kan forsikringsselskaberne komme med tilbud, der passer til virksomheden.

Bør virksomheden have en forsikringsmægler?

En forsikringsmægler er en ekspert, som har indsigt i forsikringsverdenen og kan hjælpe virksomheden med at finde den rigtige erhvervsforsikring.

Forsikringsmægleren analyserer og fastlægger forsikringsbehovet. Derefter indhenter og vurderer hun de forskellige tilbud.

Med virksomhedens fuldmagt forhandler forsikringsmægleren med forsikringsselskaberne om tilbud og forsikringsdækninger.

Hvis virksomheden ansætter en forsikringsmægler, sørger hun altså for at vurdere og sammenligne forsikringstilbud.

Hvis ikke, er det vigtigt, at I selv løbende holder øje med, om jeres forsikringer dækker virksomhedens behov, og om I stadig betaler den rigtige pris for erhvervsforsikringen.

Sammenlign tilbud på erhvervsforsikringer

Om Forsikring.dk

Forsikring.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter rådgivning om og tilbud på bl.a. Husforsikring, Indboforsikring og Erhvervsforsikring. Tjenesten er uforpligtende og sikrer, at du får gode tilbud uden selv at skulle bruge lang tid på at lede efter det rigtige forsikringsselskab.

Tjenesten er udviklet og drevet af den skandinaviske IT-virksomhed Nettbureau, der står bag andre sammenlignings- og tilbudstjenester, eksempelvis Bredbånd.com, Strøm.net, A-kasse.nu og Varmepumpe.dk.

Ét skema – flere gode tilbud

Angiv, hvilke forsikringer du vil have tilbud på, udfyld skemaet og bliv kontaktet med op til tre tilbud på forsikringer.

Indhent tilbud nu

Kvinde bruger skemaet til at vælge, hvilke forsikringer, hun ønsker tilbud på

Nemt, hurtigt, uforpligtende

Det er nemt at indhente tilbud via Forsikring.dk. Det tager kun få minutter at udfylde skemaet. Det er gratis og 100 % uforpligtende.

Få flere forsikringstilbud

Kvinde giver tommel-op, fordi det var nemt, hurtigt og uforpligtende at udfylde skemaet

Vælg bedste tilbud for dig

Når du har fået forsikringsselskabernes tilbud, kan du sammenligne dem og vælge den bedste forsikring til dit behov.

Start her!

Kvinder vælger de bedste tilbud for hende
check icon

Spar tid

Du skal ikke bruge tid på at kontakte forsikringsselskaber. De kontakter dig.

check icon

Spar penge

Forsikringsselskaberne konkurrerer, og du kan vælge bedste forsikring til prisen.

check icon

100 % uforpligtende

Det er både gratis og uforpligtende at få tilbud via Forsikring.dk.

Indhent tilbud nu!