Få tilbud på husforsikring

Sammenlign tilbud og spar penge

Indhent forsikringstilbud – Find husforsikring

Husforsikring kaldes også for villaforsikring, ejendomsforsikring eller parcelhusforsikring og dækker skader, der opstår pludseligt og uventet. Det kan eksempelvis være skader, der opstår i forbindelse med brand, storm, sne og frost.

Dækningsgraden på husforsikringer varierer alt efter, hvilket forsikringsselskab du vælger. Derfor bør du få flere forsikringstilbud, inden du tegner en forsikring til dit hus.

Du kan nemt indhente tilbud på husforsikring fra flere forskellige forsikringsselskaber via Forsikring.dk.

Når du udfylder skemaet, får du tilbud på op til tre forskellige husforsikringer. Sammenlign dækningsgrad og forsikringspriser, og vælg den bedste forsikring til dit hus.

 • Få flere tilbud
 • Udfyld skemaet og bliv kontaktet af op til tre forsikringsselskaber.
 • Find bedste husforsikring
 • Sammenlign forsikringstilbud og vælg den bedste til prisen.
 • Spar tid og penge
 • Du skal kun bruge tid på at beslutte, om du kan lide et af tilbuddene.

Det er uforpligtende at blive kontaktet med information om forsikringer og priser. Hvis du ikke får et tilbud, som passer til dig, kan du altid takke nej.

Modtag tilbud på husforsikringer

Hvad indgår i husforsikringen?

En husforsikring skal sikre, at skader på dit hus og din grund dækkes. Forsikringen dækker normalt alle bygningsdele i selve huset samt i garagen, udestuen og udhuset.

Husforsikringen dækker lidt forsimplet sagt de ting, der hænger fast i boligen. Det kan eksempelvis være indbyggede skabe, brændeovne, hårde hvidevarer, installationer osv..

På din forsikringspolice fremgår det, hvad der præcist indgår i husforsikringen, men som regel dækker den:

 • Brand: Når du låner penge til at købe hus, er det typisk et krav, at du har en brandforsikring. Derfor er brandforsikringen også et grundelement i de fleste husforsikringer.
 • Bygninger: Husforsikringen dækker uventede bygningsskader, der er opstået på grund af vejr, hærværk eller indbrud. Det gælder typisk både i selve huset og i andre bygninger som garage eller udhus. Også rørledninger, fyr samt køkken- og badeværelsesinventar dækkes af husforsikringen.
 • Grund: Du kan få erstatning for skader på det, som er en del af din grund, eksempelvis stakit og have.
 • Ansvarsforsikring: Hvis du som husejer er ansvarlig for, at en anden person kommer til skade, kan dit forsikringsselskab udbetale erstatning. Det kan være, hvis en løs tagsten fra dit hus rammer en forbipasserende.
 • Retshjælp: Hvis du som husejer havner i en konflikt og får brug for at gå i retten, dækker denne del af husforsikringen omkostninger til at hyre en advokat eller jurist. Det kan være i forbindelse med en hushandel, uenigheder med håndværkere osv..

Du vil typisk også have mulighed for at vælge mellem forskellige tillægsforsikringer, som kan supplere din husforsikring.

Tillægsforsikringer kan indebære sanitetsdækning, svamp- og råddækning, stikledningsdækning eller insekt- og skadedyrsdækning.

Indhent tilbud på husforsikringer

Hvad er forskellen på husforsikring og indboforsikring?

Husforsikring er ikke det sammen som indboforsikring. Husforsikring dækker “faste dele” i boligen som gulv, tag og vægge. Indboforsikringen dækker “løs ejendom” som tøj og møbler.

Hvis du ikke selv bor i huset, men lejer det ud, behøver du ikke en indboforsikring. Det er stadigvæk dig, der står for at tegne en husforsikring.

En indboforsikring er nødvendig i din permanente bolig. Hvis du tegner husforsikring og indboforsikring det samme sted, vil du ofte kunne få et godt samlet tilbud.

Læs mere om indboforsikring.

Hvad koster en husforsikring?

Villaforsikring.
SAML FORSIKRINGER. Hvis du tegner husforsikring hos et forsikringsselskab, hvor du har andre forsikringer, kan du ofte få rabat og sænke forsikringspræmien.

Prisen på husforsikring er forskellig fra forsikringsselskab til forsikringsselskab. Den afhænger blandt andet af dækningsgraden, og hvilke tillægsforsikringer du har brug for.

Ofte vil du kunne få en billigere husforsikring, hvis du samler flere forsikringer ét sted. Mange forsikringsselskaber giver rabat, hvis du eksempelvis samler hus- og bilforsikring hos dem.

Det vil sige, at hvis du samler husforsikring og bilforsikring, får du en lavere forsikringspræmie på din bilforsikring. Ofte vil du opnå en rabat på mellem 10 og 25 procent.

Hvis du derudover har din indboforsikring og husforsikring samme sted, slipper du for at betale dobbelte selvrisiko, hvis både dit hus og dine ejendele bliver beskadiget.

Der er altså mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge husforsikring. Derfor er det også værd at bruge lidt tid på at sammenligne flere tilbud fra forskellige forsikringsselskaber.

Sammenlign tilbud på husforsikringer

Om Forsikring.dk

Forsikring.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter rådgivning om og tilbud på bl.a. Husforsikring, Indboforsikring og Erhvervsforsikring. Tjenesten er uforpligtende og sikrer, at du får gode tilbud uden selv at skulle bruge lang tid på at lede efter det rigtige forsikringsselskab.

Tjenesten er udviklet og drevet af den skandinaviske IT-virksomhed Nettbureau, der står bag andre sammenlignings- og tilbudstjenester, eksempelvis Bredbånd.com, Strøm.net, A-kasse.nu og Varmepumpe.dk.

Ét skema – flere gode tilbud

Angiv, hvilke forsikringer du vil have tilbud på, udfyld skemaet og bliv kontaktet med op til tre tilbud på forsikringer.

Indhent tilbud nu

Kvinde bruger skemaet til at vælge, hvilke forsikringer, hun ønsker tilbud på

Nemt, hurtigt, uforpligtende

Det er nemt at indhente tilbud via Forsikring.dk. Det tager kun få minutter at udfylde skemaet. Det er gratis og 100 % uforpligtende.

Få flere forsikringstilbud

Kvinde giver tommel-op, fordi det var nemt, hurtigt og uforpligtende at udfylde skemaet

Vælg bedste tilbud for dig

Når du har fået forsikringsselskabernes tilbud, kan du sammenligne dem og vælge den bedste forsikring til dit behov.

Start her!

Kvinder vælger de bedste tilbud for hende
check icon

Spar tid

Du skal ikke bruge tid på at kontakte forsikringsselskaber. De kontakter dig.

check icon

Spar penge

Forsikringsselskaberne konkurrerer, og du kan vælge bedste forsikring til prisen.

check icon

100 % uforpligtende

Det er både gratis og uforpligtende at få tilbud via Forsikring.dk.

Indhent tilbud nu!