Billede af os fra Nettbureau der arbejder på, at du kan få gode tilbud på forsikringer.

Om Forsikring.dk

Forsikring.dk er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste og en guide til forsikringsjunglen. Vi hjælper både private og virksomheder med at finde et godt forsikringsselskab.

Der findes mange forskellige forsikringsselskaber, og det kan være svært at gennemskue, hvorfor det ene er bedre end det andet. Det bliver også hurtigt en tidsrøver, hvis du selv skal i gang med at finde tilbud og priser.

Men det behøver ikke være sådan. Det behøver ikke være anstrengende og tidskrævende at indhente gode forsikringstilbud og finde et godt forsikringsselskab, der passer til dig og dit behov. Derfor findes Forsikring.dk.

Vores mål er at gøre det så ukompliceret som muligt for dig som forbruger at indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber på én gang.

Sådan bruger du Forsikring.dk

Forsikring.dk er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste, som nemt og hurtigt sætter dig i kontakt med forsikringsselskaber, der kan give dig tilbud på lige præcis de forsikringer, du mangler. Det tager ikke mere end et par minutter at indsamle tilbud:

  1. Udfyld kontaktformularen, beskriv, hvilke forsikringer du mangler, og læn dig tilbage. Det tager næsten ingen tid, og du forpligter dig ikke til nogen af de tilbud, du modtager.
  2. Når du har udfyldt kontaktformularen, sender vi din forespørgsel videre til de relevante forsikringsselskaber.
  3. Du bliver kontaktet af op til tre forsikringsselskaber. De ved, at de konkurrerer med hinanden om dig som kunde. Derfor giver de dig deres bedste og mest konkurrencedygtige priser og tilbud.

Det eneste, du skal gøre herefter, er at sammenligne tilbuddene og beslutte dig for, om du vil takke ja til et af dem. Du sparer både tid og penge.

Det er helt uforpligtende, og du kan altid takke nej til de tilbud, du modtager. Det bliver næsten ikke nemmere hurtigt at finde et forsikringsselskab, der passer til dig og dine behov.

Din guide i forsikringsjunglen

Ansvarsforsikring, ulykkesforsikring, indboforsikring, husforsikring og bilforsikring. Der findes et hav af forsikringer. Nogle er lovpligtige, andre kan du selv vælge. Men hvilket forsikringsselskab skal du vælge, hvor finder du de bedste priser, og hvordan sikrer du, at du ikke binder dig til en dårlig aftale og ender med at betale overpris?

Når du får flere forsikringstilbud, får du en bedre fornemmelse for, hvad forskellige forsikringstyper koster og et godt udgangspunkt for at forhandle med forsikringsselskaberne om pris og dækningsgrad. Derfor bør du altid få mindst tre tilbud.

Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber, der kan give tilbud på både enkelte forsikringer, eksempelvis indbo- eller bilforsikring, og pakketilbud, hvis du samler flere forsikringer hos ét selskab.

Vi udvælger ordentlige forsikringsselskaber, der passer til dig og dine behov. Vi sørger for, at op til tre af vores samarbejdspartnere kontakter dig med deres bedste forsikringstilbud.

Forsikring.dk er din guide i den danske forsikringsjungle. Vi sørger for, at du altid nemt og hurtigt kan indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber, og samler alt den viden, du har brug for, i vores artikler og guides.

Forstå din forsikring – artikler og guides

På Forsikring.dk arbejder vi hele tiden på at skrive artikler, der giver dig de bedste forudsætninger for at vælge et godt forsikringsselskab til en fair pris.

Vi skriver både artikler og guides til dig, der leder efter generel information om forsikringer og dig, der søger viden om specifikke forsikringstyper, eksempelvis dyreforsikring eller bådforsikring.

Du kan læse artikler om hvilke forsikringer, der findes, og guides til hvilke forsikringer, du bør tegne. Du kan også bruge vores tjeklister – eksempelvis til at få styr på, hvordan du skifter forsikringsselskab.

Vi håber, artiklerne gør dig klogere på forsikringer generelt, så du kan vælge det bedste forsikringsselskab til den bedste pris.

Mange års erfaring

Tjenesten er drevet og udviklet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester.

Vi driver tjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger og sikrer, at du kommer i kontakt med professionelle og reelle udbydere – uanset om du skal skifte forsikring, mangler et flyttefirma, leder efter en ny a-kasse eller skal have en ny internetudbyder.

Vi har mange års erfaring med at skabe forbindelser mellem brugere og virksomheder, der tilbyder produkter og ydelser, som er nødvendige i hverdagen – til en god pris, selvfølgelig.

Gennem årene har vi hjulpet tusindvis af mennesker med at få bedre forsikringer, elaftaler og bredbånd. Vi tilbyder desuden lignende løsninger for blandt andet varmepumper og alarmer.

Læs mere om os og vores tjenester på Nettbureau.no.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris og ros, vil vi meget gerne høre fra dig. Det er nemmest, hvis du sender os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Om dine persondata

Når du benytter Forsikring.dk til at indhente forsikringstilbud, skal du opgive nogle personlige oplysninger i kontaktformularen. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og at du kan stole på, at vi ikke bruger dine personlige oplysninger til andet end at hjælpe dig med at finde et godt forsikringsselskab. Læs gerne vores privatlivs- og cookiepolitik.