Om os

Forsikring.dk arbejder med at udvikle markedets bedste tilbuds- og sammenligningstjeneste for forsikringer. For os er forbrugeren vigtigst. Det afspejles i de partnere, vi samarbejder med.

Det er vores mål at hjælpe dig med at finde det forsikringsselskab, der passer bedst til dit behov og din økonomi. Gennem vores artikler vil vi gerne gøre dig klogere på de mange forskellige forsikringstilbud, og på hvilke typer forsikringer du har brug for.

Hvis du gerne vil have konkrete tilbud på én eller flere forsikringer, kan du bruge vores tilbudstjeneste til at indhente forsikringstilbud. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde skemaet på forsiden. Det er nemt og uforpligtende.

Hvem står bag tjenesten?

Vi er en del af den skandinaviske IT-virksomhed Nettbureau, der har mere end ti års erfaring med udvikling af forbrugerrettede nichetjenester til sammenligning af produkter og services.

Nettbureau står bag andre sammenlignings- og tilbudstjenester som Strøm.net, Alarm.dk, A-kasse.nu og Varmepumpe.dk. Du kan læse mere om os, og hvad vi arbejder med på Nettbureaus hjemmeside.

Kontaktinfo

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Om dine data

De oplysninger, du opgiver, vil kun blive sendt til relevante forsikringsselskaber. Vi bruger ikke dine personlige oplysninger til andet end at give dig tilbud på forsikringer.

Det eneste, du modtager fra os, er en bekræftelse på e-mail. Den lander i din indbakke, efter du har udfyldt og indsendt skemaet. Læs mere om, hvordan vi håndterer persondatasikkerhed.