Kvinde med kaffe, der ser på mobil for at finde oversigt over danske forsikringsselskaber

Få oversigt over danske forsikringsselskaber

Her finder du en oversigt over forsikringsselskaber i Danmark.

Hvis du mangler en forsikring, kan du udfylde skemaet og indhente tilbud fra op til tre forsikringsselskaber. Herefter tager selskaberne kontakt til dig med deres tilbud. Sammenlign tilbuddene og vælg det tilbud, der passer bedst til dig og dine behov.

Herunder finder du en oversigt over danske forsikringsselskaber. Listen rummer både store, kendte selskaber, men også mindre forsikringsselskaber, som du måske ikke har stiftet bekendtskab med endnu.

I Danmark har vi nemlig mange forskellige forsikringsselskaber, der kan hjælpe dig med alt lige fra bilforsikringer, husforsikringer og indboforsikringer til rejseforsikringer og forsikringer, der dækker dit kæledyr.

Derudover er det også muligt at finde en række forsikringer, der dækker mere specifikke behov og unikke situationer, som bådforsikringer og forsikringer til elcykler.

Læs mere om selskaberne, og bliv klogere på, hvilke forsikringer de forskellige selskaber kan tilbyde dig. Listen er ikke komplet, så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis vi har overset et eller flere forsikringsselskaber.